Eerste blog - Charlotte Heijmans - zzper

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik zat al een tijd met het idee in mijn hoofd om een blog te gaan te gaan starten, maar op de een of andere manier niet doorgezet. Totdat ik een tijd terug een gastblog heb geschreven voor the Confetti Collective.  Ik kreeg daar zoveel leuke reacties op, dat ik besloot dat het toch maar eens tijd werd om ook mijn eigen blog te starten. Ik wil hier gaan schrijven over het starten van je eigen onderneming en de moeilijkheden die daarbij komen kijken, tips wanneer je aan de slag wilt gaan in een hele andere branche maar ook een kijkje geven in het het ontwerp proces van opdrachten waar ik op het moment mee bezig ben. Daarnaast ga ik binnenkort met mijn vriend 5 maanden door Zuid-Amerika backpacken. Als dat geen mooi onderwerp is om over te schrijven! Ik ga tijdens onze reis blogs schrijven over de landen waar we naar toe gaan, backpack tips en over hoe ik bezig blijf op grafisch gebied. En dat alles inclusief mooie foto’s van stranden, koloniale stadjes en cocktails ;-)

Ik hoor graag jullie reacties en tips voor leuke onderwerpen zijn ook altijd welkom!

Liefs, Charlotte

Eerste blog Charlotte Heijmans - Dots and Lines - Grafisch ontwerp

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *