Dots & Lines viert haar 1 jarig jubileum!
25 – 05 – 2018 Het is feest vandaag! Want het is vandaag precies één jaar geleden dat ik Dots & Lines oprichtte. Het begin van mijn grafische carrière. Dit wil ik ook met jullie vieren. Hoe? Dat lees je een eindje verderop in dit blog, nog even geduld hebben!

Update: De winactie is helaas al voorbij!

In het afgelopen jaar heb ik aan aantal mooie opdrachten mogen werken. Opdrachten waarin mijn groei in grafische skills terug te zien is. Maar ik ben als ondernemer ook een stuk gegroeid. Van laden vol met bonnetjes, naar een goedwerkend boekhoudsysteem. Van eindeloze post its met to do’s erop naar een project management waar je u tegen zegt!

Ik heb een marketing achtergrond en de switch maken naar een creatief beroep was niet makkelijk. Alles is onzeker: ga ik er wel opdrachten in vinden? Ga ik er wel goed genoeg in zijn? Ga ik er wel voldoende mee verdienen? Maar één ding weet ik wel: zodra er bij een opdracht maar een beetje grafische skills vereist zijn, ben ik in mijn element. Laat mij maar bezig zijn met een lay-out, typografie uitkiezen, kleuren bepalen, tekenen, etc. In een blog voor Confetti Collective schreef ik al eerder over hoe ik deze switch heb gemaakt. Hoe eng het ook was, ik geloof er wel heilig dat wanneer je iets echt heel graag wilt, dat het je dan wel lukt!

Om mezelf daaraan te herinneren, heb ik een cadeautje voor Dots & Lines gemaakt. Want ja, als zzp’er zorg je voor je eigen jubileum cadeautjes! Onderstaande poster heb ik ontworpen en hangt boven mijn bureau. Het is een beetje corny, maar wel waarheid: Do not dream it, do it!

Print Dots & Lines - grafische vormgeving

Verrassing!

Nou heb ik een kleine verrassing: om mijn jubileum te vieren heb ik er drie extra laten drukken die ik ga weggeven! Wil je kans maken op deze print? Dat kan op verschillende manieren:

  • Volg me op Facebook. Deel het bericht over deze print en laat in een reactie onder het bericht weten waarom je deze poster graag wilt hebben.
  • Volg me Instagram. Tag een vriend/vriendin in het bericht over deze print en laat in een reactie weten waarom je deze print graag wilt hebben.
  • Volg me op Twitter. Retweet het bericht en laat in een reactie weten waarom je deze print graag wilt hebben.

That’s all! Ik ben benieuwd op wie zijn werk, woon, slaap, wc kamer ze terecht komen!

Lees hier alle voorwaarden rondom deze actie

3 illustraties ontworpen door Dots & Lines te Tilburg
Illustratie winactie Dots & Lines - grafisch vormgever
Do not dream it, do it! Illustratie Dots & Lines