Geboortekaartje ontwerp - Dots and Lines - Charlotte - Grafisch vormgever
Kroon illustratie - Dots and Lines - Grafisch vormgever Tilburg
Dit geboortekaartje heb ik voor de geboorte van mijn neefje mogen maken. Super leuk natuurlijk! Ik had al wel snel het idee om iets in drievoud te doen, aangezien het hun derde zoontje zou gaan worden. En toen mijn twee neefjes riepen dat het met nog een broertje erbij een apenkooi in huis zou worden, was het idee voor deze illustratie snel ontstaan ;-)
Deze kroon heb ik gemaakt voor Koningsdag 2017. In deze illustratie heb ik geëxperimenteerd met het toevoegen van texturen om een realistischer beeld te krijgen.
Dit is een van de eerste digitale illustraties die ik heb gemaakt. Het was een opdracht voor de cursus grafische vormgeving die ik toendertijd volgde.

Dit ontwerp heb ik gemaakt voor een ontwerpwedstrijd van Ohh Deer ‘Go Card or Go Home’. De vraag was om 4 kaartjes te ontwerpen met als thema Valentijn en/of Moederdag.

Dit is nog een kaartjes ontwerp voor de ‘Go Card or Go Home’ ontwerpwedstrijd van Ohh Deer, in het Valentijnsthema.

Ook deze illustratie heb ik gemaakt voor een ontwerpwedstrijd die Ohh Deer had uitgezet. Het is een kaartje voor Moederdag. De illustratie is gebaseerd op een foto van neusbeertjes die ik in Mexico heb gezien. De moeder zat beschermend over haar kleintje heen, die nog wel nieuwsgierig met z’n koppie rond keek.

Illustratie vis - Dots and Lines
Ook deze illustratie heb ik ontworpen voor de ‘Go Card or Go Home’ ontwerpwedstrijd van Ohh Deer. Ook in het Valentijnsthema.
Deze illustratie heb ik gemaakt voor Pasen. Gewoon, voor de lol ;-)
Illustratie carnaval - Dots and Lines
Illustratie ratjes - Dots and Lines
Ik woon in het zuiden van Nederland, nou dan weet je het wel: daar wordt carnaval gevierd! Deze illustratie heb ik gemaakt ter ere van carnaval. Want bij carnaval horen uiteraard slingers en confetti!
Deze illustratie heb ik gemaakt ter ere van mijn 2 ratjes (ja, ratjes als huisdieren!). Ratjes zijn (in tegenstelling tot wat veel mensen denken) ontzettend leuke huisdiertjes.

Dots & Lines is ook te vinden op www.illustrator-info.nl.
Dots & Lines doet mee aan de Digital Art Competition van CGTrader

Pin It on Pinterest

Share This