Red je Boeketje - logo ontwerp - Dots & Lines - Grafische vormgeving

Wat een gekke tijden zijn op het moment. Het voelt soms alsof mijn hersenen het allemaal even niet aankunnen. En ik heb het gevoel dat ik iets moet doen, iets moet bijdragen. Gisteren was daar een mooie  kans voor.

Op de Facebook groep Young Creators zag ik een bericht voorbij dat iemand opzoek was naar ideeën om de bloemenindustrie te helpen. De bloemenindustrie draait voornamelijk op export, en die ligt nu helemaal stil… Bloemen kun je helaas niet bewaren, dus dat betekent stapels met bloemen die weggegooid worden. Het project ‘Red je Boeketje’ wil hiervoor een oplossing bieden.

Via Red je Boeketje kun je voor €15,- (gratis verzendkosten) een bloemetje laten bezorgen bij een verzorgingstehuis. Sinds donderdag mag er geen visite meer in verzorgingstehuizen komen. Mijn moeder woont in een verzorgingstehuis en ik en de rest van mijn familie kan haar dus niet meer opzoeken. Aan de ene kant ben ik heel blij met deze maatregel, aan de andere kant is het natuurlijk verschrikkelijk. Vandaar dat juist ook dit initiatief mij enorm aansprak. En daarnaast ben ik zelf ook zzp’er, dus ik maak ook mee wat dit virus op economisch vlak doet.. Ik vind het daarom echt super dat dit initiatief in één klap ondernemers én ouderen ondersteunt!

 

Na contact te hebben opgenomen met de initiatiefnemer van Red je Boeketje, bleek dat ze nog wel een logo nodig hadden. Nou dat kan ik uiteraard wel fixxen! In een record tempo heb ik een logo voor ze ontworpen. Ik vind het een fijn idee dat ik op deze wijze toch heb kunnen bijdragen aan dit mooie initiatief. En ik ga uiteraard een bloemetje naar mijn moeder sturen! Doen jullie ook mee?

 

Red je Boeketje - logo ontwerp - Dots & Lines - Grafische vormgeving