+31 6 41 77 0221 charlotte@dotslines.nl

Huisstijl ontwerp Wedding Stylers 

Logo ontwerp - WeddingStylers - grafisch ontwerp Tilburg

Van Wedding Stylers kreeg ik de vraag om een brandboard voor ze te creëren. Een moodboard hadden ze al. Moodboard, brandboard, begint het al te duizelen van al die boards? In het kort: Een moodboard is een collage van beelden, materialen etc. waarmee je de sfeer die het merk wilt uitdragen in beeld brengt. Met een brandboard ga je een stap verder. In een brandboard verwerk je de elementen die de huisstijl van het merk maken. Dit kan zijn: kleurgebruik, icoontjes, typografie, patronen, illustraties, foto’s etc. Deze elementen zijn dus niet van internet gehaald (wat prima kan in een moodboard), maar zijn tailermade ontworpen en maken samen de huisstijl van het merk. Na een goede brainstormsessie met Wedding Stylers resulteerde dit een opgefrist logo, nieuwe kleuren, passende typgrafie, een mooi patroon en social media icoontjes. 

Logo ontwerp - WeddingStylers - grafisch ontwerp Tilburg
WeddingStylers - Huisstijl ontwerp - Dots & Lines - grafisch ontwerp
WeddingStylers - Huisstijl ontwerp - Dots & Lines - Tilburg
WeddingStylers - Huisstijl ontwerp - Grafisch ontwerp - Tilburg
Flyer ontwerp - WeddingStylers - Grafische vormgeving - Dots & Lines

Tijdens het creëren van de huisstijl hebben we veel verschillende mogelijkheden geprobeerd. Hieronder zie je een aantal uitingen in het goud en daaronder een aantal patronen try-outs voordat we bij de definitieve huisstijl elementen uitkwamen!

Huisstijl ontwerp  - Grafische vormgeving - Dots & Lines -  Noord Brabant
Huisstijl ontwerp  - Grafische vormgeving - Dots & Lines -  Noord Brabant

Charlotte heeft ons logo opgefrist en onze huisstijl ontworpen. Het is niet altijd makkelijk om aan een grafisch designer over te brengen welke ideeën in je hoofd zitten. Bij Charlotte ging dat vanzelf en ze heeft onze ideeën perfect uitgewerkt tot iets prachtigs. Ze geeft duidelijke uitleg en komt met goede designideeën en tips.

Femke & Fathi

Eigenaren, Wedding Stylers