+31 6 41 77 0221 charlotte@dotslines.nl

Huisstijl ontwerp Little Guru Yoga

Logo ontwerp - Dots and Lines - Grafische vormgeving Tilburg

Voor Yogastudio Little Guru Yoga heb ik een nieuwe huisstijl ontwikkeld. De eerste vraag was het ontwerpen van een nieuw logo. Linda, de eigenaresse van Little Guru Yoga, wilde een fris beeld met een retro uitstraling. Ze wilde graag dat gelijk duidelijk was dat vrouwen tijdens de zwangerschap, maar ook na de zwangerschap bij haar terecht kunnen. We kwamen al snel op een beeld van een vrouw met een kind. Dit ben ik gaan uitwerken en zo is uiteindelijk het huidige logo ontstaan. Om ervoor te zorgen dat het logo in alle situaties goed te gebruiken is, heb ik een langwerpige en een ronde variant ontworpen. Linda had na enige tijd een goede locatie gevonden voor haar yogastudio. Daar moest dus bekendheid aan gegeven worden! Zodoende heb ik ook een flyer en een poster voor haar ontwikkeld.

Kan ik jou ook helpen met een logo, huisstijl en/of illustraties?

 

Logo ontwerp - Dots and Lines - Grafische vormgeving Tilburg

Het beeldmerk uit het logo is als 3 losse illustraties te gebruiken. Moeder met kind, enkel het kind of alleen de moeder. Zo zijn deze illustraties los te gebruiken als ondersteuning bij tekst.

Little Guru Yoga  - logo ontwerp - vrouw met kind - Dots & Lines
Little Guru Yoga  - logo ontwerp - enkel kind - Dots & Lines
Little Guru Yoga  - logo ontwerp - enkel moeder - Dots & Lines
Little Guru Yoga  - flyer ontwerp - grafisch vormgever - Dots & Lines
Little Guru Yoga  - poster ontwerp - grafisch vormgever - Dots & Lines

“Charlotte kan goed een idee en schets omzetten tot een grafisch beeld. Ze is flexibel en denkt graag met je mee en zet zich voor de 100% in om samen tot een prachtig resultaat te komen. Ik vond de samenwerking erg prettig en krijg veel positieve reacties op het logo, flyers en poster. ”

Linda Holman

Eigenaresse, Little Guru Yoga