+31 6 41 77 0221 charlotte@dotslines.nl

Kerstkaarten illustraties –
Green Giraffe Advisory

Kerstkaart illustratie - illustrator Dots & Lines

Van Green Giraffe Advisory kreeg ik het verzoek om twee kaarten te ontwerpen die zij naar hun relaties sturen voor de feestdagen. Er moest in ieder geval een giraf opkomen (klinkt logisch vanwege de naam) en aangezien zij advies geven rondom duurzaamheid mocht dat ook terugkomen in de kaart. De tweede kaart mocht een ontwerp hebben met een lichte verwijzing naar de Green Giraffe Group (GGG) die afgelopen jaar opgericht is.

Voor de eerste kaart illustreerde ik een giraf op een opblaasband, kijkend naar een groot windmolenpark op zee. Op de tweede kaart zie je een kleine verwijzing naar de GGG door het logo op de wijnfles. Verder staan er drie giraffes rondom de tafel.

Hoe ga ik te werk

Eerst brainstorm ik samen met de klant wat een leuke invalshoek zou zijn voor de illustratie. Daarna heb ik daar twee schetsen van gemaakt. Een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten zijn de afmetingen en waar de illustratie gebruikt gaat worden (digitaal of gedrukt). De schetsen heb ik overgetrokken in Illustrator en daarna in Photoshop details, texturen, schaduwen en highlights toegevoegd.

Wil jij ook kerstkaarten illustraties op maat? Neem contact met me op!

Kerstkaarten illustraties - ontwerpbureau Dots & Lines
Kerstkaarten illustraties - grafisch ontwerpbureau Tilburg
Kerstkaart illustratie - grafisch ontwerpbureau Tilburg
Kerstkaarten illustraties  - ontwerpbureau Dots & Lines Tilburg
Kerstkaarten illustraties  - ontwerpbureau Dots & Lines Tilburg