+31 6 41 77 0221 charlotte@dotslines.nl

Huisstijl ontwerp – Studio Kunstwerkjes

logo ontwerp Studio Kunstwerkjes - huisstijl ontwerp

Studio Kunstwerkjes is een persoonlijk project van mij. Bij Studio Kunstwerkjes maak je snel en eenvoudig leuke cadeautjes van de tekeningen van je kids. Dit idee is bij mij op komen borrelen sinds ik zelf mama ben geworden. Ik kan uiteraard niet wachten om met mijn kleine spruit te tekenen en schilderen. Maar wat doe je met al die mooie creaties? Je kunt zóveel moois maken met die tekeningen! In de webshop van Studio Kunstwerkjes kun je een tekening (of mix van tekeningen) uploaden op een aantal leuke producten (dit aantal gaat nog groeien in de toekomst!).

logo ontwerp Studio Kunstwerkjes - Dots & Lines

Uiteraard nam ik zelf de huisstijl ontwikkeling op me ;). Ik wilde een vrolijke, kinderlijke look and feel, maar toch ook aansprekelijk voor de ouders. De letters zijn handgemaakt en geven het idee dat het handgeschreven is met een dikke stift. Een klein pennetje en een kroontje op de laatste letter geven een extra touch. Hoewel ik een logo meestal in 1 tot 3 kleuren maak, heeft dit logo maar liefst 6 kleuren! Zachte pastelkleuren, die terugkomen in de hele huisstijl. Omdat ik ook graag ‘kindertekeningen’ terug wilde laten komen in de huisstijlen, heb ik een patroon gemaakt met kindertekeningetjes. Het tekenen daarvan was erg leuk! Lekker weer eens buiten de lijntjes kleuren ;)

Toen de huisstijl stond ben ik begonnen aan het bouwen van de webshop. Omdat ik de kleuren, lettertypes en een patroon al had, stond de vormgeving van de shop al gauw vast. Nadat de productfotografie was gedaan heb ik van elk product een mooi sfeerbeeld gemaakt zodat ze goed tot hun recht komen!

Ben je benieuwd naar de shop? Neem hier een kijkje!

Wil je wat meer weten over Studio Kunstwerkjes? Neem dan contact met me op via: info@studiokunstwerkjes.nl

Kan ik je ook helpen met een vrolijke huisstijl? Neem dan contact met me op!

logo ontwerp Studio Kunstwerkjes - huisstijl ontwerp
Studio Kunstwerkjes - huisstijl en webshop ontwerp
Huisstijl ontwerp - Studio Kunstwerkjes - Grafisch ontwerp Dots & Lines
Studio Kunstwerkjes - webshop en huisstijl ontwerp
Logo ontwerp Studio Kunstwerkjes - kleurrijk ontwerp
Logo ontwerp - beeldmerk - Studio Kunstwerkjes
Beeldmerk ontwerp - huisstijl ontwerp Dots & Lines
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz