+31 6 41 77 0221 charlotte@dotslines.nl

Let op! Super-goeie-deal verderop in deze tekst!

Het zit namelijk zo. Ik heb een aantal infographics gemaakt en werd daar heel blij van. Helaas kan ik deze infographics niet in mijn portfolio opnemen i.v.m. content die niet openbaar gemaakt mag worden. Oké, dan maak ik wel zelf een aantal fictieve infographics, is wat ik dacht. Maar dan ga je je van alles afvragen: “welke informatie ga ik gebruiken? Is deze info interessant? Maar als dit het onderwerp wordt, moet ik eigenlijk een heel onderzoek gaan verrichten?!”

Wacht eens even…

Kan ik niet beter infographics maken van bestaande content waar ook écht een infographic voor nodig is? Maar ja, ik heb geen infographics in mijn portfolio om te laten zien. Ok, dit was juist het probleem waar deze gedachtegang mee begon.. Daar moet toch een betere oplossing voor zijn? En toen kwam ik op mijn super-goeie-deal aanbieding. Dit is hoe het werkt:

Jij geeft me content om een infographic te maken. Je betaalt alleen als je de infographic gebruikt. Ik gebruik de infographic in mijn promotie uitingen (of je hem nu zelf gebruikt of niet). Iedereen happy toch? Jij loopt geen risico, want: vind je het niks, dan ben je ook niks kwijt. Ik creëer mooie infographics waarmee ik mijn portfolio kan vullen én als ik goed werk lever krijg ik daar ook voor betaald. En daar ga ik wel vanuit, want ik maak nu eenmaal toffe infographics.

DUS:

Neem per direct contact met me op!

Infographic ontwerp - Dots & Lines - grafisch ontwerp bureau