+31 6 41 77 0221 charlotte@dotslines.nl

Huisstijl ontwerp FD&B 

Logo ontwerp voor FD&B - Dots and Lines - Grafische vormgeving Tilburg

Door Ikram Hader werd ik gevraagd om haar te helpen bij het opzetten van haar nieuwe bedrijf. Ikram gaat bedrijven helpen om uit de schulden te komen. Na jarenlang in de schuldhulpverlening te hebben gewerkt, vond ze het tijd worden om een eigen bedrijf op te zetten. Ik heb voor haar een passende huisstijl ontwikkeld met daarin een logo, visitekaartjes en een website.

We zijn begonnen met het houden van een uitgebreide brainstormsessie waarbij  we samen haar hele concept doornamen. Hier vanuit heb ik een moodboard ontwikkeld die de stijl en sfeer van haar bedrijf weergaf. Op basis hiervan heb ik een huisstijl gecreëerd die de sfeer weergeeft die Ikram met haar bedrijf wilt uitstralen. In lijn met de huisstijl heb ik het logo, de visitekaartjes, briefpapier en de website ontworpen. Voor de website heb ik ook alle teksten geschreven. Het was een ontzettend leuke klus om te doen. En er was niet heel veel tijd dus er moest veel gebeuren in korte tijd! Het is allemaal gelukt en zowel ik als de klant zijn blij met het eindresultaat! 

Logo ontwerp voor FD&B - Dots and Lines - Grafische vormgeving Tilburg

De resultaten:

Website ontwerp voor FD&B - door Dots & Lines
Website ontwerp voor FD&B - resultaat op iPad - grafisch ontwerp
Huisstijl ontwerp - visitekaartjes - FD&B - grafisch ontwerp Dots & Lines

“Charlotte heeft voor mij een hele mooie website gemaakt en mijn hele huisstijl inclusief logo en visitekaartjes. Ze is goed in haar werk en weet wat ze doet. Wat ik goed aan haar vind is dat ze meedenkend is en vooral doorgaat totdat het precies goed is. Ze is geduldig en spontaan. Ze kan in een maand tijd heel veel voor elkaar krijgen. Ze is prettig om samen mee te werken en ze zal in de toekomst nog veel voor mijn bedrijf betekenen!”

Ikram Hader

Eigenaresse, FD&B