Diensten 

Hoi, ik ben Charlotte, grafisch ontwerpster en illustrator. Ik help jou om je boodschap visueel de wereld in te brengen. Dit kan d.m.v. een brochure, een logo, productverpakking, een illustratie of meer! Mijn diensten zijn ingedeeld in drie categorieën: Huisstijl, grafisch ontwerp en illustraties. Lees er hieronder meer over! 

Huisstijl

Ik help je graag bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Een huisstijl bestaat uit o.a. je logo, een kleurenpalet, typografie, beeldgebruik en een iconenset. Met een huisstijl laat je zien wie je als bedrijf bent en waar je voor staat. Je creëert een beeld wat aansluit bij je gewenste doelgroep. Als de huisstijl eenmaal staat kan deze doorgevoerd worden in allerlei uitingen zoals brochures, je website, je social media kanalen, banners etc.  

j

Grafisch ontwerp

Je kunt bij mij terecht voor grafisch ontwerp. Denk hierbij aan het ontwerpen van een magazine, een menukaart, beursmaterialen zoals roll-up banners. Maar bijvoorbeeld ook het ontwerp van een verpakking. Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor het ontwerp van online middelen. Denk aan social media banners of visuals, infographics, een online advertentie, banners, of kleine illustraties voor je website. Ik denk graag mee hoe je doelgroep het beste bereikt kan worden!

Illustraties

Ik houd van illustreren. Mijn stijl is over het algemeen lief en speels. Mijn illustraties zijn in te zetten om teksten te ondersteunen in bijvoorbeeld magazines of op een website. Om moeilijke of lange teksten begrijpelijk te maken werk ik ook vaak met infographics waarbij ik tailor made illustraties / iconen kan maken. Daarnaast maak ik ook graag illustraties voor (prenten) boeken. En ben je op zoek naar een persoonlijk geboortekaartje of trouwkaart? Ook hiervoor ben je bij mij op het juiste adres!

Huisstijl

Huisstijl ontwerp - Little Guru - grafisch ontwerpbureau Dots & Lines
Branding Kilimanjaro - huisstijl ontwerp - Dots & Lines
Huisstijl ontwerp - schoonheidssalon PUUR - Dots & Lines

Grafisch ontwerp

Productverpakkings ontwerp - grafisch ontwerp Dots & Lines
Menukaart ontwerp - Inza's Seoulkitchen Tilburg - Dots & Lines
Magazine vormgeving - 4Walls - Dots & Lines - grafische vormgeving Tilburg

Illustraties

Diensten - illustraties - boek ontwerp - Dots & Lines
Menukaart ontwerp - Inza's Seoulkitchen Tilburg - Dots & Lines
Diensten - illustraties - geboortekaartje ontwerp - Dots & Lines